Renk Değiştiren ve Tam Otomatik Pilot Özellikleri ile BMW Vision Next 100

0
425

Bilim kurgu filmlerinde geleceği temsil eden en önemli şeylerde biri arabalar olmuştur. Çok farklı görünümleri, hızları ve tarzlarıyla hepimizin dikkatini çekmeyi başarmışlardır. Bu araçları sokakta görmek değil üretildiğini bilmek bile bir hayaldi. En büyük araç üretici marklardan biri olan BMW hayallerimizi neredeyse gerçekleştirdi.100. Yılı olan 2016’da Vision Next 100 adında bir araç piyasaya süreceğini açıkladı ve bu aracın tanıtımını bizlere yaptı.

BMW VISION NEXT 100 Duyumsal ve Dijital Zekaya Sahip

BMW VISION NEXT 100 ‘ün duyumsal ve dijital zeka ile sürekli hizmet ve bağlantı özellikleri, otomobilin sürücüsünü daha iyi tanımasına imkan tanıyan ve her türlü sürüş koşulunda sezgisel ve ustalıkla yardım sağlayan Companion’da bir araya geliyor. Bu sayede Companion, sezgisel olarak her yolculuğu sürücü için kişisel ve duygusal açıdan ayrıcalıklı bir deneyim haline getiriyor..

Çevre Dostu Malezemler Kullanıldı!

BMW VISION NEXT 100’ın iç kaplamaları, %100 deri içermeyen ve baskı yapılabilen mono malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Bu malzemeler üzerine, örneğin doğrudan boya ile baskı yapılabildiği için üretim süreci en iyi şekilde kullanılabilmektedir. Geri dönüşümü kolay olan malzeme, çevre açısından çok daha verimli bir kullanımı mümkün kılmaktadır..

Daha ayrıntılı bilgi için buraya tıklayarak BMW Web sitesinden bilgi edinebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here