Game Of Thrones En Az Üç Sezon Daha Devam Edecek

0
88
Game of Thrones yapımcıları daha önce diziyi yedi sezonda tamamlayacaklarını söylemişti. HBO kanalının programlama başkanı ise dizinin tutkunlarına güzel bir haber verdi…

Game of Thrones ’un (Taht Oyunları) yapımcıları daha önce defalarca, diziyi sadece yedi sezonda tamamlamak istediklerini ilan etmiş olsalar da HBO programlama başkanı Michael Lombardo, dizinin en az sekiz sezon olacağını duyurdu. Televizyon Eleştirmenleri Derneği’ne (Television Critics Association) konuşan Lombardo “Dizinin sadece yedi sezon olacağı hakkında kendi aramızda hiçbir konuşma olmadı. Asıl soru yedi sezondan sonra kaç sezon daha yapacağımız… Yapımcılar David Benioff ve Dan Weiss, dizinin altıncı sezonundan sonra iki yıl daha devam etmeleri gerektiğini düşünüyor. Onların fikirlerinin değiştirmelerini isterim” dedi.
“Peki dizi hakkında hiçbir prequel (dizinin geçtiği dönemden önce gerçekleşen olaylar hakkında başka bir dizi) yapılacak mı?” sorusuna da cevap veren Lombardo, “Dan ve David’in yapmak istediği her şeye açığım. Onların ne istediğine güvenirim. Sanırım haklısın, ‘prequel’ için müthiş bir altyapı var ama bu yönde hiçbir konuşmamız olmadı” diye konuştu.

(Time)

Resim: Yahoo

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here